Wij richten onze inzet niet alleen op kennisoverdracht, maar op bewustwording, gedragsverandering en besef van eigen verantwoordelijkheid. Medewerkers leren zo hun lichaam gezond en effectief te gebruiken en adequaat om te gaan met fysieke belasting en werkdruk.

 • Cursus Ergocoach kantooromgeving

  Tijdens de cursus Ergocoach Kantoor leren wij u om als Ergocoach in de kantoormogeving werkgedrag en arbeidsomstandigheden op een praktische en efficiënte manier te analyseren en te verbeteren.
  Daarnaast kunt u uw collega’s preventief adviseren over gezonde werkgewoonten, efficient lichaamsgebruik ter preventie van klachten als RSI en rugpijn.

 • Cursus Ergocoach Zorg

  Wij leren ergocoaches om werkgedrag en arbeidsomstandigheden op een praktische en efficiënte manier te analyseren. Daardoor kunnen ze goed advies geven over gezonde werkgewoonten en werkorganisatie en over de inzet van hulpmiddelen. Er is daarom veel aandacht voor coaching en communicatie.

 • Training Fysieke belasting

  Medewerkers die te maken hebben met fysieke belasting moeten hun lichaam verstandig gebruiken en fit zijn voor hun taak.
  Dit is te bereiken door medewerkers praktisch te instrueren over factoren die van invloed zijn op hun gezondheid, het ontstaan van klachten en voorkomen hiervan tijdens fysieke arbeid.

 • RSI preventie beeldschermwerk

  Veel klachten als gevolg van beeldschermwerk kunnen worden voorkomen indien medewerkers meer bewust worden van hun werkwijze en leren om met minder spierspanning en een betere belasting van gewrichten beeldschermwerk te verrichten, zowel op het werk als prive