Ergomotion is uw partner als u werknemers fysiek en mentaal in balans wilt krijgen en houden. Het resultaat: minder verzuim, duurzame inzetbaarheid en een hogere productiviteit. Wij bundelen kwaliteit, kennis, ervaring en innovatie vanuit verschillende werkgebieden en stemmen daarbij onze diensten en producten geheel af op uw specifieke behoefte en bedrijfsomstandigheden. Snel, flexibel en creatief.

De professionals die zich aansluiten bij Ergomotion zijn stuk voor stuk specialisten in hun vak en hebben veel ervaring.  De samenstelling van het vaste team is er op gericht allerhande vraagstukken snel en kordaat aan te pakken.

Wat mag u van ons verwachten?

  • Gezonde werkplek
    Wij verbeteren arbeidsomstandigheden die nadelig zijn voor het werk of uw werknemers.
  • Training en opleiding
    Wij richten onze inzet niet alleen op kennisoverdracht, maar op bewustwording, gedragsverandering en besef van eigen verantwoordelijkheid. Medewerkers leren zo hun lichaam gezond en effectief te gebruiken en adequaat om te gaan met werkdruk, eigen emoties en die van anderen.
  • Interventies
    Werknemers die uitgevallen zijn, geven wij praktisch inzicht ten aanzien van hun ziekte en de beperkingen voor het werk. We maken fixaties op chronische pijn, stress of (over)vermoeidheid los, waardoor mensen weer in beweging kunnen komen. Daarbij versterken we vooral de eigen regie en zelfmanagement.

MEER WETEN?