Home

Wij zijn er voor organisaties die de inzetbaarheid van hun medewerkers optimaal willen benutten en eigen regie willen vergroten. Onze manier van werken: Integrale benadering van fysiek, emotie, cognitie en omgeving. We doen dit met pragmatische enthousiasme, verantwoordelijk, persoonlijk en gericht op gezond (samen)werken.

AGENDA
Aankomende Cursussen

– Open inschrijving –

[add_eventon_list number_of_months="1" event_count="3" hide_empty_months="no" show_year="yes" ]
[add_eventon_list number_of_months="1" add_eventon month_incre="+1" event_count="3" hide_empty_months="yes" show_year="yes" ]
[add_eventon_list number_of_months="1" add_eventon month_incre="+2" event_count="3" hide_empty_months="yes" show_year="yes" ]

GA MET ERGOMOTION VOOR:

  • Vitale medewerkers
  • Een gezonde werkomgeving
  • Preventie van verzuim
  • Herstel van functioneren
  • Integraal vitaliteitsmangement
  • Leiderschap
  • Intervisie
  • Creatieve oplossingen
  • Duurzame samenwerking

Niet alleen resultaten bij werkplekonderzoeken, maar ook de onlangs preventieve training ‘fysieke belasting bij beeldschermwerk’ werd enthousiast door de collega’s ontvangen. Ergomotion staat in onze ogen voor vriendelijke trainers en een goede samenwerking

Marjolijn ElshoffHet Koninklijk Concertgebouw

De deelnemers waren erg enthousiast, met name over het praktische deel. Dit was precies afgestemd op hun behoeften en de alledaagse praktijk. De instructies waren helder en goed toepasbaar.

Jeanette van BusselHuispitaal

Als je taak als preventiemedewerker voornamelijk is gericht op de preventie en vermindering van RSI klachten dan is dit een absolute aanrader! Informatief, praktisch en dynamisch; een goede combinatie van theorie en praktijk!

Pascale AnholtCMO Groningen

Door de cursus tillen de leidsters in de kinderopvang weer met frisse moed!

RoosVilla Kakelbont

“We zijn bewust geworden van de kleine dingen die we kunnen doen om grote schade aan de gezondheid te voorkomen.”

Jeanine Suurmond, Kreddha

Wij zijn nu goed in staat om onze collega’s te adviseren om op een gezonde manier beeldschermwerk te verrichten en de werkplek ergonomisch in te stellen. Ergomotion heeft ons een goede theoretische achtergrond gegeven als referentiekader voor ons advies maar vooral de manier waarop we nu praktijkgericht adviseren en coachen blijkt bijzonder effectief!

Leo van Etten, Hoogheemraadschap van Delfland

Wij zijn erg tevreden over de vakkundige hulp van Ergomotion bij ons op kantoor. De medewerker voelt zich serieus genomen door het zeer uitgebreide consult en de duidelijke toelichting daaromheen.

Esther Heinsius, HR Business Partner Center Parcs
 

MEER WETEN?

X