ONLINE DIENSTVERLENING

Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) af te remmen, passen wij onze dienstverlening aan zodat we online ook medewerkers en organisaties kunnen ondersteunen.

WEBINAR WORKING FROM HOME

Waar mogelijk, hebben we onze manier van werken aangepast aan de thuisomgeving. Men maakt gebruik van keukentafels, kasten of misschien zelfs wel van een strijkplank. Dergelijke werkomstandigheden thuis kunnen een last zijn voor rug, schouders en de mentale conditie. Daarom helpen wij medewerkers met het realiseren van een goede thuiswerkplek en begeleiding op het gebied van lichaamshouding, gezonde werkgewoonten en vitaliteit.

We geven praktisch toepasbare tips en tricks met betrekking tot de volgende onderwerpen:

 • Hoe stel je je werkplek ergonomisch in?
 • Creatieve oplossingen om met beperkte middelen de werkplek aan te passen
 • Het aanleren van een goede zithouding tijdens het werk.
 • Oefeningen / energizers om klachten te voorkomen en energie & concentratie energie te behouden.
 • Tips en tricks om een gezonde werkroutine op te bouwen.
 • Werk / privé balans.


– Beoordeelt met een 9.0. 100% tevredenheids garantie!       

SPECIALISTISCHE BEGELEIDING ONLINE

Vanuit huis werken vraagt om nieuwe uitdagingen, zowel fysiek als mentaal. Ook op afstand bieden we ondersteuning aan mensen die klachten ervaren zoals rugpijn, schouderklachten, spanningshoofdpijn, slapeloosheid en stress gerelateerde klachten. Samen met hen brengen we de achterliggende factoren in kaart en de mogelijkheden om deze zelf te beïnvloeden. Hierbij maken we gebruik van de digitale spreekkamer van Zaurus. Deze biedt de volgende opties:

 •  Beeldbellen en scherm delen
 • Chatfunctie en bestanden uitwisselen
 • Werkt op desktop, laptop, tablet en smartphone
 • Eenvoudig in gebruik voor patiënten en cliënten
 • Veilig, versleuteld en werkt volgens de AVG

Afhankelijk van de situatie is een (gedeeltelijke) vergoeding via de zorgverzekeraar mogelijk.

GRATIS (VIDEO) CONSULT

Wilt u op korte termijn graag advies? Plan dan een kosteloos (video)consult in met een van onze deskundigen. Maak een afspraak door te bellen naar 085 3038272 of

1e HULP BIJ THUISWERKEN

In een paar dagen is ‘thuis werken waar mogelijk’ onze nieuwe norm geworden. Hoe langer we thuiswerken en beeldschermwerk verrichten, hoe belangrijker het wordt om je thuis werkplek ergonomisch in te richten, en gezonde werkgewoonten te creeren.
Bekijk onze oefeningen en download het 3 stappenplan voor het ergonomisch instellen van de werkplek

e-Learning "Check je thuiswerkplek"

In een paar dagen is ‘thuis werken waar mogelijk’ onze nieuwe norm geworden. Hoe langer we thuiswerken en beeldschermwerk verrichten, hoe belangrijker het wordt om je thuis werkplek ergonomisch in te richten, en gezonde werkgewoonten te creeren. Speciaal daarvoor hebben wij een een e-learning ontwikkeld met veel praktische instructies om de thuiswerkplek in te richten met deskundig advies en beoordeling van een ergonoom.