Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

mei 2019

CURSUS ERGOCOACH KANTOOR

28 mei @ 10:00 am - 4:00 pm
Eindhoven, Kennedyplein 204
Eindhoven, 5611ZT Nederland
+ Google Maps
€365

In één dag leer je collega’s te adviseren en te coachen over: fysieke belasting tijdens beeldschermwerk de risico’s en de gevolgen hiervan hoe die op een gunstige manier beïnvloed kan worden door houding, bewegingsgewoonten, gedrag en werkplekoptimalisatie. Kleine groepen voor het beste resultaat. Investering: € 365,– excl. btw Inclusief lunch, reader, hand-out,  infographics en onbeperkt support bij casuïstiek   Bekijk ook onze andere data voor deze cursus:

Meer weten »

juni 2019

BASISCURSUS ERGOCOACH FYSIEKE BELASTING

4 juni @ 10:00 am - 4:10 pm
Haarlem, A. Hofmanweg 1A
Haarlem, Noord Holland Nederland
€685

In twee dagen leer je collega’s te adviseren en te coachen over: fysieke belasting tijdens werkzaamheden als reiken, duwen, trekken, tillen, bukken en ongemakkelijke werkhoudingen de risico’s en de gevolgen hiervan hoe die op een gunstige manier beïnvloed kan worden door houding, bewegingsgewoonten, gedrag en werkplekoptimalisatie. Kleine groepen voor het beste resultaat. Investering: € 685,– excl. btw Inclusief lunch, e-learning & cursusmateriaal. 2e bijeenkomst 2 juli.   Bekijk onze andere data voor deze cursus:

Meer weten »

CURSUS PREVENTIEMEDEWERKER KANTOOROMGEVING

4 juni @ 10:00 am - 5:00 pm
Utrecht, Daltonlaan 100
Utrecht, Utrecht 3584 BJ
+ Google Maps
€395

Als preventiemedewerker in de kantooromgeving ondersteunt u uw organisatie in het verbeteren van de arbeidsomstandigheden in uw organisatie, met als gevolg het voorkomen of beperken van ongevallen, ziekte en klachten. Na het volgen van de cursus preventiemedewerker Heeft u inzicht in arbeidsomstandigheden, arbeidsomstandighedenzorg en de wettelijke kaders. Bent op de hoogte wat de functie van preventiemedewerker inhoudt als het gaat om taak, regelgeving en uitvoering van de RI&E. Weet u hoe u zich kunt laten informeren over arbeidsomstandigheden en arbeidsomstandighedenzorg.…

Meer weten »

CURSUS ERGOCOACH KANTOOR

27 juni @ 10:00 am - 4:00 pm
Rotterdam, Barbizonlaan 25
Capelle a/d IJssel, Zuid Holland 2908MB Nederland
€365

In één dag leer je collega’s te adviseren en te coachen over: fysieke belasting tijdens beeldschermwerk de risico’s en de gevolgen hiervan hoe die op een gunstige manier beïnvloed kan worden door houding, bewegingsgewoonten, gedrag en werkplekoptimalisatie. Kleine groepen voor het beste resultaat. Investering: € 365,– excl. btw Inclusief lunch, reader, hand-out, infographics en onbeperkt support bij casuïstiek     Bekijk onze andere data voor deze cursus:  

Meer weten »

augustus 2019

CURSUS ERGOCOACH KANTOOR

29 augustus @ 10:00 am - 4:00 pm
Zwolle, Hanzeplein 11-27
Zwolle, Overijssel Nederland
+ Google Maps
€375

In één dag leer je collega’s te adviseren en te coachen over: fysieke- en mentale belasting tijdens beeldschermwerk de risico’s en de gevolgen hiervan hoe die op een gunstige manier beïnvloed kan worden door houding, bewegingsgewoonten, gedrag en werkplekoptimalisatie. Je kan werkgedrag en arbeidsomstandigheden op een praktische en efficiënte manier te analyseren. Daardoor kun je goed advies geven over gezonde werkgewoonten, de werkorganisatie en de inzet van hulpmiddelen. Kleine groepen voor het beste resultaat. Investering: € 375,– excl. btw Inclusief…

Meer weten »

september 2019

CURSUS ERGOCOACH KANTOOR

23 september @ 10:00 am - 4:00 pm
Amsterdam, Hoogoorddreef 5
Amsterdam, Noord Holland 5101 BA Nederland
€365

In één dag leer je collega’s te adviseren en te coachen over: fysieke belasting tijdens beeldschermwerk de risico’s en de gevolgen hiervan hoe die op een gunstige manier beïnvloed kan worden door houding, bewegingsgewoonten, gedrag en werkplekoptimalisatie. Kleine groepen voor het beste resultaat. Investering: € 365,– excl. btw Inclusief lunch, reader, hand-out,  infographics en onbeperkt support bij casuïstiek. Bekijk ook onze andere data voor deze cursus:

Meer weten »

oktober 2019

CURSUS ERGOCOACH KANTOOR

1 oktober @ 10:00 am - 4:00 pm
Eindhoven, Kennedyplein 204
Eindhoven, 5611ZT Nederland
+ Google Maps
€375

In één dag leer je collega’s te adviseren en te coachen over: fysieke belasting tijdens beeldschermwerk de risico’s en de gevolgen hiervan hoe die op een gunstige manier beïnvloed kan worden door houding, bewegingsgewoonten, gedrag en werkplekoptimalisatie. Kleine groepen voor het beste resultaat. Investering: € 375,– excl. btw Inclusief lunch, reader, hand-out,  infographics en onbeperkt support bij casuïstiek   Bekijk ook onze andere data voor deze cursus:

Meer weten »

CURSUS ERGOCOACH ADVISEUR

7 oktober @ 10:00 am - 4:00 pm
Utrecht, Daltonlaan 100
Utrecht, Utrecht 3584 BJ

In één dag leer je collega’s te adviseren en te coachen over: fysieke belasting tijdens beeldschermwerk de risico’s en de gevolgen hiervan hoe die op een gunstige manier beïnvloed kan worden door houding, bewegingsgewoonten, gedrag en werkplekoptimalisatie. Kleine groepen voor het beste resultaat. Investering: € 365,– excl. btw Inclusief lunch & hand-out     Bekijk ook onze ander data voor deze cursus:

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen