e-Health follow up na werkplekonderzoek

Na een werkplekonderzoek weet u hoe u de werkomgeving kunt inrichten om de kans op klachten zo gering mogelijk te maken. Uw medewerker heeft geleerd in welke werkhoudingen hij of zij
het best actief kan zijn om eventuele klachten positief te beïnvloeden. Vaak geven wij uw medewerker specifieke oefeningen en adviezen mee, om de bron van klachten aan te pakken of klachten zelfs te voorkomen. Echter, werkgewoonten veranderen niet zomaar: dit vraagt bewustwording en doorzettingsvermogen, om een gezonde manier van werken tot een gewoonte te maken. Om dit te maximaal te ondersteunen bieden we nu de mogelijkheid om een werkplekonderzoek uit laten te voeren dat verder gaat dan één bezoek.

Wij bieden medewerkers na een werkplekonderzoek nu extra online ondersteuning middels een persoonlijk account op e-Vitality. Dit is een e-Health platform voor digitale gezondheidsondersteuning.
Met dit account vindt uw werknemer op de eigen pc of smartphone op elk gewenst ogenblik alle informatie nogmaals op een rij: de adviezen, het oefenprogramma en een demonstratie van de oefeningen. Uiteraard is dit allemaal precies  op hem of haar afgestemd. Tevens biedt het uw medewerker de mogelijkheid om advies te vragen binnen een beveiligd berichtencentrum aan de werkplekonderzoeker.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie